V Midori ustvarjamo vsebine. Iz idej in seznamov ustvarjamo besedila, slogane, članke, predstavitve ... Iz slovenščine ustvarjamo angleščino, nemščino, hrvaščino … In obratno.
Podjetje Midori je bilo ustanovljeno leta 2005 kot Sepia - medijske storitve d.o.o. s ciljem ustvarjanja kakovostnih vsebin in prevodov za naročnike s področja informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij.

Sodelavci podjetja imamo med drugim izkušnje z delom v večini slovenskih medijev, v velikih prevajalskih agencijah in mednarodnih organizacijah, zato se nismo ustavili v IT svetu, temveč smo v področje delovanja vključili tudi druge panoge.

V Midori smo kreativni na vseh področjih (z izjemo računovodstva in prevajanja pravnih ali tehničnih besedil), saj naše delo to zahteva. Hkrati smo se sposobni prilagoditi željam in načinu dela stranke, saj imajo naši zaposleni izkušnje v delu v majhnih kolektivih, večjih podjetjih in tudi mednarodnih organizacijah.

Naše stranke poznajo naše prednosti - predanost, kakovost in predvsem spoštovanje rokov. Rezultat je nenehno rastoče število izjemno raznolikih naročnikov, od mednarodnih korporacij, do agencij za oblikovanje, stike z javnostmi in trženje, pa vse do umetniških galerij in arhitekturnih studiev.

Zavedamo se, da imamo kot majhno podjetje tudi omejitve. V primeru, ko nam zaupani projekt presega obseg naših dejavnosti in izkušenj, se povezujemo s sorodnimi partnerskimi podjetji, tako da lahko našim naročnikom vedno ponudimo celostno storitev.
Midori d.o.o.
Ulica bratov Učakar 36,
1000 Ljubljana

telefon:
01 231 81 45
041 736 887
040 204 069

faks:
01 300 77 30
e: info@midori.si

plusdavčna, matična, itd.